“Wij gingen op een zondagavond tijdens golden hour shooten met ons gezinnetje van 5. De beelden zijn magische plaatjes geworden, stuk voor stuk. We zijn jullie ongelooflijk dankbaar hiervoor ❤️”

“Gisteren een leuke fotoshoot gehad aan zee. Nathalie brak onmiddellijk het ijs met mijn bijna 3jarig dochtertje, dat was de start van de mooie momenten die werden vastgelegd. Onze ijzersterke band en grote liefde staat centraal, exact wat ik wou. Vandaag zaten alle foto’s al in mijn mail, topservice van een warme jongedame. Keep up the good work!”

“Wij voelde ons direct op ons gemak! En ze hebben echt pracht foto's genomen! Super blij met deze herinneringen”

“Het was een superleuke ervaring! Zelf ben ik best camera shy en Nathalie zorgde ervoor dat dit gevoel als sneeuw voor de zon verdween!
We waren mega benieuwd naar het resultaat ☺️Lang wachten moest niet want de dag nadien zaten de foto’s al in mijn mailbox.
Ze houden rekening met jouw wensen en je hebt zelf ook inbreng.
Ze antwoorden bijna meteen op vragen en zijn heel vriendelijk! Ook bij kledingstress kan je bij hun terecht! Zeker een aanrader dus! 💕”

“Deze week een zwangerschaps/loveshoot gedaan met Annabel. Super tevreden met het resultaat! Ook heel snelle service, de dag na de shoot al alle foto's ontvangen. Aanrader!”

“Cédric en ik hebben een fotoshoot in het thema valentijn gedaan, met een heel mooi resultaat. Dit in de prachtige omgeving van het Citadelpark, met een tikkeltje extra magie door de sneeuw. Annabel stelde ons op ons gemak en gaf tips over wat we moesten doen. Ik raad deze fotografen zeker aan! Vriendelijk, snelle service qua foto's achteraf, je mag zelf inbreng geven indien gewenst en nog zoveel meer. Zou ik nog eens een fotoshoot doen bij hen? Zeker en vast wel. Hoe sneller, hoe hoe liever!! 🌹❄️❤️”

“Wij (mijn partner en ik) hebben een shoot gehad met Nathalie van Authentic Tales Photography en het was de MAX! De foto’s zijn prachtig, goed van kwaliteit en Nathalie weet perfect wat ze wil.
We raden de service zeker aan want je krijgt exact wat je verwacht. Nogmaals bedankt voor de goede service 👍🏼☺️”

“Zo een mooie foto’s! Iedereen is fan! Je krijgt mooie naturelle, ongeforceerde foto’s. Eindelijke die mooie moeder-dochter foto die ik al zo lang wilde!”

“Eerste keer een fotoshoot laten doen met ons gezinnetje. We waren eerst wat onwennig, maar Nathalie heeft ons heel goed begeleid. Nathalie had veel geduld met onze kindjes. Super tevreden met de foto's!!”

“Wij hebben zondagavond een shoot gedaan in de kesselse heide. Dit was de eerste keer voor ons maar we voelden ons direct op ons gemak! Het was een super fijne avond 🥰 De foto's die we ontvangen hebben zijn ook echt super mooi! We zijn hier echt heel gelukkig mee! Dikke merci! 😍”

“Wij deden gisteren een fotoshoot met Nathalie. Wij zijn in de wolken van onze foto’s! Doe zo verder!😍”


Zin in een shoot?