Hi, wij zijn Nathalie & Annabel.


We werken samen als fotografen onder de naam Authentic Tales. We hebben elk jaren geleden een blog gestart en hierdoor op een event elkaar leren kennen. We werden al snel beste vriendinnen en kennen elkaar door en door. Over de jaren heen hebben we door onze blog en sociale media enorm veel geleerd over fotografie skills, editing, film, poseren, styling en zo veel meer. Nadat we beide een vriendin hadden die ons vroeg om haar zwangerschapsfoto's te nemen, kwamen we tot het besef dat dit écht iets voor ons was. Na jaren alleen te werken als freelancer, leek het ons dan ook eens zo leuk om samen iets te starten en naast beste vriendinnen ook zakenpartners te worden. Zo werd Authentic Tales opgericht. We willen jullie mooiste levensmomenten vastleggen; jullie liefde voor elkaar, het klein wonder dat in je buik groeit of familiefoto's om eeuwig te koesteren. Zoals de naam het zegt, wij leggen echt jullie authentieke, spontane momenten vast. Naast deze shoots voorzien we ook enkele pakketten voor bedrijven die hun zaak een online start willen geven.Over Nathalie

Hi there! Ik ben Nathalie, ik ben opgegroeid midden in de kempen maar woon sinds enkele jaren in hartje Antwerpen samen mijn twee katten. Ik ben verzot op reizen, mode, lekker (veggie) eten en hou ervan om veel te sporten. Qua fotografie hou ik ervan als mijn foto's een magisch gevoel uitstralen, ik shoot dus het liefste vroeg in de ochtend of tijdens golden hour!

Over Annabel

Hoi! :) Ik ben Annabel, 34 jaar jong en wonend te Grimbergen (mijn grote liefde gevolgd) maar ik ben opgegroeid in Gent en heb ook jaren in Antwerpen gewoond. Mijn allergrootste passie is mode. Ik help je dan ook met plezier bij alle mogelijke outfit stress die aan een shoot kan voorafgaan. Fotograferen bij Authentic Tales geeft mij enorm veel voldoening omdat ik er van hou om emoties en bijzondere momenten tussen mensen vast te leggen. Hopelijk tot snel!